Activitats

Benvinguts a ENIGMA Difusió Patrimonial!

Aquesta és una empresa especialitzada en serveis educatius, culturals, patrimonials, de turisme i lleure. Entre els nostres objectius es troba la protecció i conservació del patrimoni local, mitjançant la difusió, la didàctica i el lleure, mètodes amb els que pretenem fomentar el coneixement i el respecte de la ciutadania envers la seva història i el seu patrimoni.

Esperem que navegant per la web trobeu tot el necessari per a la organització i realització de les vostres activitats educatives, d’oci i de lleure, i que ENIGMA Difusió Patrimonial es converteixi en imprescindible a l’hora de portar a terme les vostres expectatives culturals.

Però si voleu aprofundir sobre alguna activitat, teniu alguna suggerència o necessiteu més informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través del telèfon 655.11.80.27, el formulari de contacte del web, o l’e-mail enigmadifusiopatrimonial@gmail.com

Desitgem que us agradin les nostres propostes i poder trobar-nos molt aviat! 

CENTRES EDUCATIUS

Fem activitats que pretenen ajudar en el currículum escolar, amb una clara voluntat participativa i didàctica; estan adreçades per a qualsevol nivell educatiu amb programes personalitzats per cicles.

GRUPS

Fem una gran varietat d’itineraris culturals, visites guiades i rutes nocturnes, només has d’escollir la que més us interessi o proposar-nos la vostra idea.

PÚBLIC FAMILIAR

Realitzem itineraris culturals i activitats lúdiques infantils com les gimcanes familiars o els tallers d’aniversaris.

PASSEJADES PROGRAMADES

Mensualment realitzem algunes passejades per públic general.


El camí és el que ens ensenya la millor manera d’arribar i ens enriqueix mentre ho estem creuant.

Paulo Coelho.

Contacte

Visita’ns a les Xarxes

Facebook

Instagram

Twitter